Zeg maar dag tegen je mascara door deze beautybehandelingen!

Elke vrouw herkent de dagelijkse routine wel: je staat op, doucht je, kleed je aan en brengt make-up aan. Het aanbrengen van make-up duurt vaak nog het langst dan alle andere taken die je in de ochtend moet doen. Want eerlijk is eerlijk, vooral zonder mascara ga je niet zo snel de deur uit. Wist je dat mascara er niet voor zorgt dat je wimpers langer worden? Mascara zorgt er namelijk voor dat je wimpers alleen voller lijken. Jammer, want veel vrouwen denken dat het je wimpers juist langer maakt. Tegenwoordig heb je zo veel andere opties om langere wimpers te creëren, bijvoorbeeld Wimperextensions Breda. In deze blog lees je meer over deze en een andere behandeling!

De trends voor je wimpers van dit moment

Een trend die momenteel razend populair is, is het dragen van wimperextensions. Het dragen van deze extensions zorgen ervoor dat jij in de ochtend veel tijd bespaart. Zo kan je heerlijk nog een aantal minuten langer in je bed blijven liggen. Je hebt namelijk geen mascara nodig met het dragen van extensions en ze blijven tijdens het douchen ook gewoon zitten. Heerlijk, want zo zie jij er altijd fleeky uit en hoef je je nooit meer zorgen te maken om je wimpers! Een andere bekende trend van het moment is lash lift Breda. Bij een lash lift worden je eigen wimpers verlengd. Dit is ideaal voor mensen die geen neppe wimpers willen, maar graag wel een andere look willen creëren met hun wimpers. Dit oogt ook wat natuurlijker dan de look met wimper extensions. 

En, welke wimpertrend kies jij?

Er zijn tegenwoordig veel manieren om een steeds mooiere make-up look te creëren. Make-up aanbrengen kost veel tijd, maar dit kan je gemakkelijk inkorten! Zo bespaar je tijd in de ochtend. Welke trend past het beste bij jou? De wimperextensions of de lash lift?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *