Wordt dit jouw nieuwe vaste kapper in Leiderdorp?

Het vinden van een goede en betrouwbare kapper is lastig en dat is logisch! De ene kapper knipt je haar niet zoals je gewenst had en de andere kapper verft het in de verkeerde kleur. Dat is én zonde van je geld, maar je baalt dan ook van je kapsel. Bij een Kapper Leiderdorp wil je natuurlijk goed geholpen worden met je wensen op het gebied van je haar. Alleen met een tevreden kapsel verlaat je de kapsalon met een blij gevoel. Maar wat zijn eigenlijk de trends op het gebied van kapsels? Wat is nu echt leuk voor deze zomer? Je leest het in deze blog!

De haartrends van het moment!

Tegenwoordig is het hebben van een ander kleurtje in je haar dan je eigen haarkleur een enorme trend. De meest voorkomende haartrends van het moment zijn lowlights en highlights leiderdorp. Hiermee creëer je diepte in je haar door verschillende tinten te gebruiken. Hoe leuk is het om in de zomer je haar wat lichter te laten kleuren? Wat het fijne aan de kapper is, is dat je je kan laten adviseren op haarkleur. Kappers zijn gespecialiseerd in het adviseren van kleuren die het beste bij jouw haar passen. Zo krijg je geen rare of ongewenste resultaten en weet je zeker dat je tevreden zult zijn zodra jij de kapsalon verlaat!

Ga jij ook voor een nieuwe coupe?

Een ding is zeker, je kan met highlights en lowlights de leukste effecten creëeren voor je haar. Wat is er nu leuker dan af een toe een nieuwe look creëeren voor jezelf? Ga in de zomer voor een wat lichtere look met zomerse kleuren. In de winter kan je weer voor een donkere stijl gaan. Zo pas jij je helemaal aan op de jaargetijden! Wat ga jij doen met je haar bij de kapper? Ga je voor highlight of lowlights? Een mooie coupe heb je gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.