Powder brows

Je kent het wel: het is bijna weekend en er staan weer ontzettend leuke afspraken of feestjes op de planning. Met je planning ben je natuurlijk ook gelijk even bezig met wat je gaat aantrekken en hoe je er weer op en top uitziet. Belangrijk onderdeel daarbij is onder andere je wenkbrauwen. Tegenwoordig kun je kiezen voor heel veel verschillende modellen en technieken om er onweerstaanbaar uit te zien. Eén van de technieken die tegenwoordig beschikbaar is zijn powder brows. Het is een vrij nieuwe vorm van permanente make-up met een hoge kwaliteit. De aanzet van je wenkbrauw wordt hierbij wat lichter en luchtiger gepigmenteerd en het uiteinde en het onderste gedeelte wat donkerder. Juist wanneer je een vette en/of rijpere huid hebt is dit de ideale techniek!

Wimperextensions in Den Haag

Als je graag wat vollere wimpers zou willen dan kun je in Den Haag terecht voor kwalitatief hoogwaardige mooie wimperextensions in Den Haag. Er zijn namelijk veel technieken beschikbaar om je wimpers op een mooie natuurlijke manier te verlengen. Zo kun je kiezen uit one-by-one wimperextensions, 3d wimpers of russian volume wimpers. Vooral bij de laatste techniek kies je voor enorm volle en langere wimpers. Bij de andere technieken is dit minder het geval. Je krijgt dan ook een lang en vol resultaat, maar wel in een wat subtielere vorm. Je wimpers blijven er op die manier wel natuurlijk uitzien.

Wenkbrauwen in Voorschoten

Om zeker te zijn van een professioneel behandeling voor je wenkbrauwen kun je altijd terecht bij een wenkbrouwen in Voorschoten in de buurt. Je kunt bijvoorbeeld voor deze salon in Voorschoten kiezen. Zij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en luistert goed naar je wensen zodat je samen tot een mooie resultaat kan komen voor je wenkbrauwen. Zo wordt er gekeken naar welke techniek er het beste past bij jouw wenkbrauwen en je gezichtsvorm. Zo kun je weer vol vertrouwen je weekend gaan vieren of binnenstappen op kantoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *