Naar de beautysalon in Bergen op zoom

Het is heerlijk om jezelf af en toe eens goed te laten verwennen. Als je naar de beautysalon gaat wordt je even goed in de watten gelegd en zal je weer gaan stralen. Je kan bij de beautysalon allerlei behandeling krijgen. Zo kan je ook je wimpers extensions laten zetten in Bergen op zoom. Wimper extensions hebben een erg mooi effect. Wil jij ook naar de beauty salon in Bergen op zoom? Lees in dit blog wat ze bij de beautysalon voor jou kunnen betekenen.

Wimper extensions

Wimper extensions zijn extensions die jouw wimpers voller en langer maken. Zo lijkt het net alsof je altijd super goede mascara op hebt. De extensions worden vastgemaakt met een speciaal soort lijm. De extensions worden heel zorgvuldig aangebracht, zo zal het geen pijn doen en niet zorgen voor irritatie. Je kan zelf aangeven welke dikte je wil dat je wimpers zijn en ook de vorm mag jezelf bepalen. Zo krijg je precies de wimpers die jij mooi vindt. De extensions blijven er een hele tijd op zitten en ze zijn ook nog eens bestand tegen water. Zo kan je gewoon fietsen in de regen zonder in een panda te veranderen.

Wenkbrauwen laten epileren

Wenkbrauwen vormen een belangrijk deel van je gezicht. Zo zijn je ogen het vaak het eerste waar naar gekeken wordt en zo ook je wenkbrauwen. Als je geen wenkbrauwen zal hebben zal je gezicht er heel vreemd uitzien. Mooie wenkbrauwen zorgen vooreen frisse en verzorgde uitstraling en laten je er bovendien ook nog eens jonger uitzien. Het belangrijkste bij de vorm van je wenkbrauwen is dat de vorm bij jouw gezicht past. Bij de beautysalon kan je advies krijgen over wat voor vorm wenkbrauwen het beste bij jou past. Het wenkbrauw epileren zal zo voorzichtig mogelijk gedaan worden en doet zo over het algemeen niet veel pijn. Je kan je wenkbrauwen ook laten waxen, dit zal je wenkbrauwen langer in vorm houden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *