Kettingen

Een ketting, een sieraad dat men om zijn of haar nek draagt, vaak in de vorm van een cirkel of opgemaakt uit losse deeltjes die samen een cirkel vormen. Deze halskettingen zijn er in allemaal verschillende groottes en vormen, en hebben allemaal een verschillende look. De lengte van een ketting ligt aan de grootte van de nek en of de ketting een slotje heeft. Een zeer strakke lengte van een ketting is rond de 36 centimeter, een lengte die bij vooral vrouwen voorkomt, en de langste kettingen met een slotje zijn tot wel 90 centimeter. De meest voorkomende lengtes van een ketting zijn 36 centimeter, 42 centimeter, 45 centimeter, 50 centimeter of 60 centimeter. Maar als het geen slotje heeft kan de lengte tot wel 160 centimeter of 200 centimeter komen.

Boho kettinkjes

BOHO, een afleiding van het Bohemian chic, een uitvloeiing van de hippie tijd, was een muziekstijl, waarvan er op een gegeven moment een kledingstijl van werd gemaakt. De meeste sieraden die er benut worden in deze kledingstijl lijken op die van de tijd van de Vikingen, gemaakt met over het algemeen goud of zilver, maar ook met touw. Vaak ook in combinatie met andere metalen en een of meerdere edelstenen. Boho kettingen zijn vaak uitgerust met een item, geïnspireerd door iets van de natuur, zoals de maan of de zon, of iets van de natuur, zoals een veertje, een (edel)steentje of schelpen

Ibiza kettinkjes

Ibiza kettingen zien er zeer speciaal en uniek uit, en zijn geïnspireerd door de BOHO style. Deze kettingen zijn zeer exotisch, bijvoorbeeld met een hanger van een schelpje of een veertje of een mooi steentje in het midden. Een Ibiza ketting kun je zelf customizen, zodat het bij elk soort outfit kan passen. Je kan het namelijk combineren met een leuke zomerjurk, of met een mooie galajurk door de verschillende ontwerpen die er zijn. Ook zijn er speciale ontwerpen, waar een speciaal steentje in zit, extra waarde met zich meebrengt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *