Herenkapper Hulst geeft toptips over keratine behandelingen voor je haar

Experts van een kapsalon Hulst leggen uit dat er verschillende soorten keratine behandelingen zijn en dat veel merken dit soort producten aanbieden. Sommige bevatten nog steeds formaldehyde, wat je haar kan beschadigen. De beste opties zijn een professioneel assortiment producten, gemaakt met KAP's (Keratin Associated Proteins), ceramiden en cysteïne. Deze laten je haar gerepareerd en met een glad effect achter.

Geschikt voor alle haartypes

De behandeling kan bij kappers worden uitgevoerd en is geschikt voor alle haartypes, ook voor krullend haar. De behandeling ontspant de natuurlijke vorm van je haar, herstelt de haarvezels, versterkt het, geeft het meer flexibiliteit en houdt kroezen onder controle.

Het heeft geen invloed op het hebben van vettig haar, omdat het een probleem is van de interne hoofdhuid. Dus na het ondergaan van de behandeling moeten de juiste producten worden gebruikt om overtollig talg onder controle te houden. Als het probleem droog haar is met de neiging om af te breken, is keratine de perfecte methode om te pronken met gevoede manen.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke stijltang zonder gebruik te hoeven maken van strijkijzers en een föhn, dan raadt kapsalon Hulst de cliënt aan om andere soorten ingrepen te ondergaan, zoals taninoplastiek of enzymtherapie, het nieuwste op het gebied van haarcosmetica die speciaal is ontworpen om bereik superglad haar.

Een betaalbare behandeling

Het applicatieprotocol duurt ongeveer drie uur, afhankelijk van de lengte en het volume van je haar. Eerst wordt het haar gewassen met een speciale shampoo, het masker wordt aangebracht, het wordt verwijderd en vervolgens wordt het haar gedroogd voordat het product wordt aangebracht, waardoor het een nat effect krijgt. Daarna wordt het opnieuw gedroogd, dit keer met een borstel en strijkijzers om het product in werking te laten treden. Ten slotte wordt het opnieuw gewassen en aan de lucht gedroogd.

De gemiddelde prijs is 100 euro en de resultaten duren meestal tussen de 4 en 6 maanden. De deskundige herenkapper Hulst raadt ook aan om de juiste shampoos en maskers te gebruiken om de effectiviteit van de behandeling te verlengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.