5 dingen om te onthouden voordat je naar een kapsalon Bergen op Zoom gaat

De lente komt eraan en veel mensen denken erover om zichzelf een make-over te geven om het goede weer te verwelkomen. Maar in plaats van naar de herenkapper in Bergen op Zoom te gaan en een bepaalde stijl te eisen, luister je naar hun suggesties op basis van de ervaring van de stylist.

Hier zijn enkele dingen dieje moet onthouden voordat je naar een Kapsalon Bergen op Zoom:

1. Verschijn niet zomaar met honderd foto's van Instagram-kapsels.

De meeste zullen er nooit hetzelfde uitzien. Een of twee foto's om te laten zien wat je zou willen is meer dan genoeg.

2. Realistische verwachtingen

Je hebt bruin haar, maar je wilt platinablond worden met zilveren highlights. Je wil dat het snel gedaan wordt en dat het je niet teveel kost. Blijf dromen! Als de stylist je vertelt dat het niet kan, komt dat omdat het niet kan.

3. Als je denkt dat je een radicale verandering wilt – denk nog eens goed na!

Als je één van degenen bent die verschijnt met een foto die een extreme snit impliceert, moet je de suggesties (waarschijnlijk realistischer) van een herenkapper in Bergen op Zoom in acht nemen. Niet iedereen kan met zijn haar doen wat hij wil. Het haar van iedereen is anders. Zo'n radicale verandering past misschien niet bij jou.

4. Als ze je vertellen dat je meer haar moet laten afknippen dan je wil, dan is daar een reden voor

Misschien ben je te ver gegaan met de krultang, je haar gebleekt of er niet voor gezorgd. Je houdt misschien van je lange haar, maar beschadigd haar is niet gezond, dus je kunt het het beste laten knippen.

5. Als je ze zegt 'doe wat je wil', zullen ze dat ook doen!

Een goede herenkapper in Bergen op Zoom zal aan de hand van de conditie van je haar zijn mening hebben over wat er goed bij je zou kunnen staan, en gaan dus naar eigen inzicht te werk. Maak altijd duidelijk wat je wilt, ook al heb je geen idee wat je precies wil.

En tot slot, wees geduldig. Haar knippen is een kunst – probeer je kapper niet te haasten, laat ze hun magie gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *